x.vitaro Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Planuję zamontować ukrytą blokadę CAN, znalazłem 2 urządzenia, które spełniają moje wymagania (małe, odblokowanie telefonem) czy ktoś może podpowiedzieć co wybrać? IGLA 231 CanLock Comfort (zabezpiecz-auto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 IGLA jest bezproblemowa, montujemy mamy autoryzacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Ma ktoś może schemat elektryki do a4b9 deta? Chodzi mi konkretnie o magistrale can1 i can2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Dla wszystkich B9 jest taki sam. Schemat podłączenia dołączony jest do zabezpieczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mockery Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Dla wszystkich B9 jest taki sam. Schemat podłączenia dołączony jest do zabezpieczenia. Ma ktoś może schemat elektryki do a4b9 deta? Chodzi mi konkretnie o magistrale can1 i can2. Tylko ze nie mam schematu do urządzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak schemat magistrali can 1 i can 2. Każdy producent urządzenia dołącza schemat podłączenia do konkretnego modelu auta. Nie napisałeś nawet co to za urządzenie, producent i model, więc nawet nie wiadomo co chcesz podłączyć. Ze względu na to, że chodzi tu o zabezpieczenie antykradzieżowe, nie wypisywałbym publicznie na forum jakie urządzenie masz zamiar montować. Napisz do producenta, aby przysłali Ci schemat do montażu. Edytowane 17 Sierpnia przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi