Mikeson Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) Cześć, przede mną wymiana tarcz i klocków w mojej sztuce. Obecnie jeździ na 19" felgach (252km quattro), standardowe tarcze + klocki. Mam kilka pytań: - Jakie tarcze + klocki najlepiej kupić? Przeleciałem przez poprzednie tematy i generalnie widziałem, że polecacie swap na te od S-Line. Czy można prosić o konkretny link ? - Czy znacie jakiś dobry, zaufany i sprawdzony warsztat w woj Mazowieckim, do którego polecacie się wybrać aby zajeli się wymianą. pozdrawiam. Edytowane 24 Maja 2022 przez Mikeson
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2022 Opublikowano 24 Maja 2022 16 minut temu, Mikeson napisał: Cześć, przede mną wymiana tarcz i klocków w mojej sztuce. Obecnie jeździ na 19" felgach (252km quattro), standardowe tarcze + klocki. Mam kilka pytań: - Jakie tarcze + klocki najlepiej kupić? Przeleciałem przez poprzednie tematy i generalnie widziałem, że polecacie swap na te od S-Line. Czy można prosić o konkretny link ? - Czy znacie jakiś dobry, zaufany i sprawdzony warsztat w woj Mazowieckim, do którego polecacie się wybrać aby zajeli się wymianą. pozdrawiam. Po co kolejny temat, skoro tu masz wszystko i możesz zadać pytanie jak czegoś nie wiesz. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi