kgaudi Opublikowano 13 Czerwca 2022 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witam serdecznie Posiadam audi A4 B7 2.0 tdi 170km Kupiłem Ty auto od trefnego gościa i teraz mam problem Nie dawno została wymieniona główna, rozrząd, regenerowana turbina, Miałem problem taki że że była rozwalona głowica Odebrałem od mechanika zrobiłem trasę 1200 km i olej poraz kolejny pojawił się w zbiorniczku wyrównawczym i poziom oleju spadł do zera , dzwoniąc do mechanika mechanik upiera się że jest wszystko w porządku , że może to być wymiennik , gdzie wymiennik też był wymieniony przed tym jak oddałem auto do mechanika Na dodatek mechanik mówił że to są pozostałości po starym oleju który wleciał do chłodnicy , no to pierwsze co zrobiłem to wyczyściłem cały układ chłodniczy i oczywiście uzupełniłem olej,po zrobieniu następnych 1200 km powtórzyła się sytuacja , oddałem auto do mechanika i mechanik upiera się że dalej jest wszystko w porządku Może ktoś wie co może być , co mogę zrobić ? Prosz o pomoc
Langista Opublikowano 13 Czerwca 2022 Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Widać w ogóle było po silniku, żeby on coś tam robił? To co opisujesz jest aż wręcz niewiarygodne, bo wychodzi na to, jakby skasował hajs a nie zrobił nic. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Langista
Rekomendowane odpowiedzi