Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błąd 65535 A4 B6 1.8 BFB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów , co to za błąd ?  Nie można go skasować , czy dobrze myślę że dotyczy on uszkodzonego sterownika nawigacji ? 

Screenshot_20220626_083757_com.voltasit.obdeleven.jpg

Opublikowano

Na to błąd wskazuje. Jak zachowuje się nawi? Jaką masz RNS-E?

Opublikowano
  • Autor

Mam radio concert  1 din a navi mam małą w  kolorowym fiśie 

Opublikowano

I co funkcjonuje?

Opublikowano
  • Autor

Byłem luknąć iniby działa , można wpisać adres jest  start stop  szczałka też się pokazuje ale nic więcej nie powiem bo jest po niemiecku a ja  tego języka nie ogarniam 

Opublikowano

Wpisz adres i naciśnij ma Zielführung starten (jak jest gdzieś widoczne), powinno wtedy rozpocząć nawigowanie do wpisanego celu.

Opublikowano
  • Autor

No tak ale co wogóle jest zepsute lub co trzeba by wymienić żeby ten błąd zniknoł.? Tylko pytam , wiem że  kolega to nie wróżbita Maciej 

Opublikowano

Na podstawie tych informacji, które podałeś nie można stwierdzić co. Wkleiłeś błąd świadczący o usterce nawigacji ale nie jesteś w stanie określić czy nawigacja funkcjonuje. Jeżeli nie funkcjonuje to nadaje się do wymiany/naprawy. 

Opublikowano
  • Autor

Tzn chyba sam sterownik ten co jest w gaźniku w boczku  tak ?  Lukałem i nie są te sterowniki aż tak drogie więc trzeba kupić w ciemno i przełożyć , no chyba że ktoś napyplał w ustawieniach i tam jest problem 

Opublikowano

Wrzuć pełny autoscan bo na zdjęciu z błędem jakie wkleiłeś nie widać nawet nr. części ani żadnych dodatkowych informacji. Jak masz to wykonaj to vcdsem a nie obd11.

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie mam vcds  , vcds pokazuje numer części która jest uszkodzona ? 

Opublikowano

Vcds pokazuje nr. części, wersję softu oraz kilka innych informacji danego urządzenia, w którym zapisany jest błąd. Wykonaj pełny autoscan tym obd11 i go tu wrzuč. Powinno w nim też być trochę więcej informacji.

Opublikowano
  • Autor

Uuuu zrobiłem pełen skan ale nie wiem jak to kuźwa tu wkleić , mam możliwość wysłać na pocztę lub email

Opublikowano

Jak wejdziesz w sterownik nawigacji jest tam przycisk info, zaraz nad przyciskiem błędy. Jak na niego klikniesz powinno pokazać informacje dotyczące urządzenia.

Screenshot_20220626-133106_YouTube.jpg

Opublikowano
  • Autor

Ja mam wersje po polsku ale to jest chyba to 

Screenshot_20220626_201534_com.voltasit.obdeleven.jpg

Opublikowano

Tu masz nr. części nawigacji, którą masz u siebie 4B0919887E. Jeżeli okaże się, że jest usterka i nie funkcjonuje jak należy to takiej musisz szukać.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Ok rozumiem , dzisiaj jeszcze doszedł dodatkowy błąd który jest chyba piwiązany z tym pierwsxym6

Screenshot_20220626_202253_com.voltasit.obdeleven.jpg

Screenshot_20220626_202317_com.voltasit.obdeleven.jpg

Screenshot_20220626_202333_com.voltasit.obdeleven.jpg

Opublikowano

Nawigacja nie komunikuje się z zegarami. Najprawdopodobniej masz rzeczywiście usterkę.

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj jak  lukałem to banglało ale  w obdeleven  widnieje jako  błąd Sporadyczny więc  raz może banglac a raz nie 

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu masz błąd statyczny.