Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Witam mam wersje softu MHI2Q_ER_AUG22_P5092 1329 i wygasła licencja na mapy ( do 2021) . chciałem wgrac nowe mapy. Czy musze aktualizować soft, czy wystarczy wgranie tego patcha: MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329_PATCH. Dzieki za odpowiedź
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Wgranie tego patcha: MHI2Q_ER_AUG22_P5092_MU1329_PATCH wystarczy. dzięki za szybka odpowiedz. A jeszcze cos potrzebuje do wgrania, ewentualnie jak? sorry za pytanie ale juz pogubiłem sie co i jak?
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): M.I.B. - More Incredible Bash cos takiego 20230926_M.I.B_Patches.7z
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Nie, to jest folder ze spakowanymi patchami, które należy wgrać za pomocą narzędzia M.I.B. - More Incredible Bash.
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie, to jest folder ze spakowanymi patchami, które należy wgrać za pomocą narzędzia M.I.B. - More Incredible Bash. sorry nie spojrzałem do środka a gdzie znajdę MIB
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Release Pre-V3.7.1 - MHIG Edition · Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash GITHUB.COM What's Changed Bugfix in GEM Too many to really list them all. MHIG - MIB1 Harman High - support added to M.I.B LIVE patch function for MHIG introduced - no need for pre-made poatch files anymore ...
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Release Pre-V3.7.1 - MHIG Edition · Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash GITHUB.COM What's Changed Bugfix in GEM Too many to really list them all. MHIG - MIB1 Harman High - support added to M.I.B LIVE patch function for MHIG introduced - no need for pre-made poatch files anymore ... wielkie dzięki a wgrywanie tak jak na filmie z 1 strony z Twojego postu
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Na filmiku nie jest pokazany proces patchowania. Pokazano tylko jak wgrać M.I.B. do jednostki MMI.
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 8 minut temu, Muskel1 napisał(a): Na filmiku nie jest pokazany proces patchowania. Pokazano tylko jak wgrać M.I.B. do jednostki MMI. OK wgrywanie z zielonego meny: cytuję: ... Po zainstalowaniu More Incredible Bash musisz w pierwszej kolejności wybrać z listy zrobienie Backup Twojej jednostki. Dopiero po wykonaniu Backup uruchamiasz patch wybierając patch IFS-root. a rozpakowany patch kopiuje do katalogu patch na karcie?
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): 2 x tak. Wielki dzieki jestes niezastapiony - DUŻE PIWO dla Ciebie
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma sprawy, daj znać czy poszło. Ok tylko to może trochę potrwac ale dzięki za wszystko
Opublikowano 24 Stycznia 20242 l Panowie a mam pytanie z innej beczki. Moje navi ma karte pamięci w slocie SD2 z 2016 , macie pomysł skąd wziąć karte z nowymi mapami ? mam juz wgranego Patcha i uruchomiony Car play
Opublikowano 25 Stycznia 20242 l To jest mała nawigacja Delphi. M.I.B. nie jest do tej nawigacji. Wgrałeś M.I.B. do niej?