L0ng3r Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Cześć, Od jakiegoś czasu, w zasadzie nie pamiętam czy coś się działo, żeby zmianę zarejestrować, nie synchronizuje mi się czas. Być może po updacie softu w ASO. Mogę ustawić czas ręcznie, ale sam się nie synchronizuje. Nie ma "antenki" na wyświetlaczu. Znacie jakiś sposób, żeby zdiagnozować powód, albo gdzie szukać?
L0ng3r Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 A którędy to idzie? Może zaśniedziało lub urwane.
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca 2022 Opublikowano 4 Lipca 2022 Antena/obdiornik sygnału DCF77 znajduje się pod tylnym zderzakiem po lewej stronie. Wiązka przebiega przez całe auto i idzie do zegarów. Zrzuć zderzak, wymień antenę i będzie znowu działało. Te anteny czasem się psują.
L0ng3r Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 O to może po włamaniu. Widziałem, że szukali tam nawigacji czy co tam w lepszych modelach można znaleźć. Może wtedy coś urwali. Wiadomo jaki to kolor? I czy w ogóle widać to jak się zajrzy do schowka po lewej stronie?
L0ng3r Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Dzięki. Poszukam na forum, jak zdemontować zderzak. Może uda mi się to zrobić na parkingu. Ciekawe ile zachodu. Znalazłem temat do zdjęcia zderzaka: Edytowane 4 Lipca 2022 przez L0ng3r
Rekomendowane odpowiedzi