artur668 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam wszystkich. mam problem z moim autkiem a mianowicie podczas jazdy zgasl mi silnik i nie chce zapalic.myslalem ze to pompka paliwa bo po odkreceniu korka spustowego w filtrze paliwa zeszło powietrze zamiast paliwa ale to cos innego bo pomka nie dostaje pradu bezpiecznik jest wporządku.moze ktos zna przyczynę???
_Solar_ Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 nazwij poprawnie temat na [b6 AWX ] silnik zgasł i nie odpala (podałem przykład tematu żeby było wiadomo o co chodzi) po przekręceniu kluczyka zapalają Ci sie kontrolki ?? silnik odpala może na chwile i gasnie zaraz czy kompletnie zero reakcji
artur668 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 kotrolki działkają tak jak zawsze.nie odpala wogóle chociaż jak zalałem filter paliwaem to zaskoczł na chwile
piotlek1983 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 mialem ten sam chyba problem...zgasl podczas jazdy nie bylo paliwa w filtrze ...musisz sprawdzisc najpierw bezpiecznik od pomki paliwa ktora jest w baku bezpiecznik numer 28 jezeli bezpiecznik caly sprawdz przekaznik pompy paliwa jest pod kierownica trzeba sciaganc plastik ....przekaznik mam numer 167 wyciag go sprawdz miernikiem lub podepin 12 volt pod krotsze piny..u mnie wlasnie przekaznik byl winny podobnej histori pozdro
artur668 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 juz po klopocie.poprzedni własciciel zamontował alarm u jakiegos psuedomechanika który robił zwarcie i wogóle robił więcej złego niż dobrego dobrze ze mi auta nie spaliło. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi