Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Gdzie na Śląsku wymienię szybę przednią ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: :shocked:

Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-400zł a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ??

Opublikowano

Jak w temacie, zadzwoniłem do pierwszych lepszych znalezionych w internecie firm i koszt takiej wymiany to 600-700zł :shocked: :shocked:

Nie ukrywam ze liczyłem na cene 350-400zł a nie taki kosmos. Moze ktos ma jakis sprawdzony warsztat na śląsku ??

nowa x-firmy kosztuje ok 500 zł tyle Ja płaciłem do swojej B6 :gwizdanie:

z pytaniem gdzie na śląsku najlepiej zapytaj w spocikach Śląskiech :wink4:

Opublikowano

Witam, jestem właśnie po wymianie szyby przedniej i dobrej firmy szyba tyle kosztuje ,założyłem szybę firmy "Saint-Gobain Sekurit HanGlas" tej samej firmy co oryginał , koszt takiej operacji to 590 z montażem. Zakładałem w Autover Katowice.Taniej raczej nie znajdziesz,w AutoGlass Jaan chcieli 780 z montażem , a szyba według mnie gorszej firmy.Jeszcze godna polecenia jest firma Pilkington.

Opublikowano

No własnie lekko sie zdzwiłem bo ludzie na forum pisali ze płacili za pilkingtona 350-450zł i tak sie nastawiałem a tu krzycza 600-700zł. Przed chwila dzwoniłem do trzeciego zakładu to powiedzieli 780zł :shocked:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...