Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 nike21 napisał(a): Nosfer napisał(a): nike21 napisał(a): Nosferski rozumiem ze na letnim znowu chlejemy? :naughty: Byłoby zacnie Guregoru napisał(a): Musi być zacnie bedzie zacnie :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guregoru napisał(a): Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę.
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tomaszu napisał(a): Guregoru napisał(a): Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. O i tak brzmi lepiej [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 22:21_________________________________________________Oj znowu będzie się działo :>
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 tomaszu napisał(a): Guregoru napisał(a): Że co że tylko to mało będzie Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz
Nosfer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 A Ja tam jestem ciekaw w jaki sposób do tej pory nie poznałem się "dobrze" z Jarkiem Na zimowym to chyba nawet nie zamieniliśmy zdania.. Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me"
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nosfer napisał(a): Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club
Guregoru Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jarko napisał(a): Nosfer napisał(a): Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują
fantastic Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Guregoru napisał(a): jarko napisał(a): Nosfer napisał(a): Ale... Jareczku.. Na letni wezmę butlę "only You & Me" to już zakrawa powoli na jakiś fan club Oho jakieś imprezy PW na zlocie się szykują spoko panie assistance dział bez względu gdzie się znajdujesz także jak pójdziesz z chopami na strone to na pewno się podzeilą :>
tomaszu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 nike21 napisał(a): dzien dobry [br] jarko napisał(a): tomaszu napisał(a): Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić.
nike21 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tomaszu napisał(a): jarko napisał(a): tomaszu napisał(a): Jak tylko, jak nie tylko. Każdy tradycyjnie przywozi czystą, a ośrodek stawia cytrynówę. Jakiś standart teraz Do takiego standardu musimy doprowadzić. taaa, cytrynowka w Bukowinie byla wyborna
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Szkoda że tak szybko się skończyła
jarko Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Guregoru napisał(a): Szkoda że tak szybko się skończyła a może jednak lepiej :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No dla niektórych na pewno :polew:
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;(
poziek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 moskal napisał(a): kurrrwa czy ja moge miec kiedys sprawny komputer w momencie kiedy lista chetnych jest otwierana , a nie jak kurrwa zawsze w momencie ,kiedy nadprogramowo jest juz wpisanych 30 osób. k**estwo jakies pier**lone i ch*j. To tyle w temacie , ale mam wkurwa niemożliwego ;( Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Poziek napisał(a): Ale po co ten stres? I po co te nerwy ? Pewnie ktoś wypadnie z listy to wskoczysz ale jestem jako 30 z listy rezerwowej , szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie
Tomeks Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 moskal napisał(a): szansa na wyjazd jest identyczna jak to , że Andy zamontuje następny moduł BT w swoim aucie to do zobaczenia na zlocie
robi1811 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nosfer napisał(a): A Ja mam inne pytanie.. W wieku 16 lat chyba nie wydają jeszcze prawa jazdy ? Ja wparóję z ojczulkiem ja coś
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tomeks32 napisał(a): to do zobaczenia na zlocie chyba jednak nie , jemu sie nie udało
Rekomendowane odpowiedzi