Turbo1990 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 Dzięki chłopaki za podzielenie się informacjami . Teoretycznie mógłbym sobie to polutować ale chyba nie będę się z tym bawił jak można ogarnąć to P&P .
Muskel1 Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Troche OT ale co roiłeś, że masz tak mocno zrysowaną plexi licznika?
Turbo1990 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 @traczu_lcaCzujnik ciśnienia oleju też fajna sprawa :P. Pomyślę nad tym
Turbo1990 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 licznik faktycznie zajechany , może by to spróbować trochę przepolerować hmm ?
traczu_lca Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Troche OT ale co roiłeś, że masz tak mocno zrysowaną plexi licznika? Licznik używka jak zmieniałem na kolor. Na co dzień nie przeszkadza i prawie tego nie widać, więc nie ruszałem.
Turbo1990 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 @traczu_lca prawie 500 tysi na budziku . Już po remoncie czy jeszcze fabryka ? Mam od niedawna doczynienia z 1.8 T i zastanawiam się ile ten motor jeśli ktoś dba może polatać ?
Rekomendowane odpowiedzi