kris_91 Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 Siemka. Zmieniłem tylne zaciski razem z silniczkami. Wszystko dziala reczny też. Ale w module 03 mam 4 błedy. 3 są od silniczków i 1 od TPMS. Niestety próba skasowanie moim VCDS : eservice vag012 wywala taki błąd: Czy jest na to jakies rozwiazanie czy tylko podmianka silniczków hamulca na te co były? Bład TPMS rownież zostaje.
Langista Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 Błąd błędem, a nie trzeba czasem od nowa ich zakodować?
Dev Opublikowano 12 Września 2022 Opublikowano 12 Września 2022 nie trzeba zrób cały autoscan bo moze bład siedzi w innym module i dlatego sa cuda 1
kris_91 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Opublikowano 12 Września 2022 1 godzinę temu, Dev napisał: nie trzeba zrób cały autoscan bo moze bład siedzi w innym module i dlatego sa cuda Zaciski i silniczki są z Q7 i wtyczka miala inny kształt ale podpilowalem ząbek z boku i spieło się normalnie czy to może mieć znaczenie?
kris_91 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Opublikowano 12 Września 2022 @Dev jak zawsze dzięki. Zrobiłem autoscan i usunałem wszystkie błedy w autoscanie i poszło?
Rekomendowane odpowiedzi