Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] KOvalowóz Dolphin Grau :) ODDAM W DOBRE, ZADBANE RĘCE !!! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na przednim blotniku od str kierowcy ale to pewnie odbicie- mnie na parkingu ostatnio ktoś przerysował i teraz przewrażliwiony jestem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, że chodzi Ci o to pierwsze zdjęcie - rzeczywiście wygląda jakby wgniot był, ale to odbicie jakieś :wink4: Zauważył bym jakby cos tak wielkiego pojawiło mi się na aucie :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czołem!

Właśnie poszukuję czegoś takiego jak Twoja AUDI. Szkoda, że nie quattro... no ale napisz gdzie ją można obejrzeć.

Opublikowano
  • Autor

W profilu masz lokalizację, tam też auto się porusza :wink4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo ładna sztuka :) Czegoś takiego będę szukać po mojej A3 :). Także jak zostawisz ją u siebie i zachce Ci się sprzedać ją za rok, to kto wie :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kovalik więcej się udziela na forum BMW niż na A4 :tongue4: :polew:a tak na serio felunek fajny no i autko tez na :good:zdziwiło cie spalanie c6 :polew: to nie nasze 6,5l :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kovalik więcej się udziela na forum BMW niż na A4 :tongue4: :polew:a tak na serio felunek fajny no i autko tez na :good:zdziwiło cie spalanie c6 :polew: to nie nasze 6,5l :gwizdanie:

Do tego to jeszcze duuużo brakuje, bo nasze rodzime forum jak na dzień dzisiejszy jedyne - jak stanie coś spod innej marki pod domem, to będę dogłębniej udzielał się na innych forach :decayed:

Na dzień dzisiejszy mam ponowną zagwozdkę - tym razem, czy robić otarcie prawego błotnika, czy zostawiać w stanie aktualnym - zrobię, wyłożę pieniądze i się znajdzie jakiś filozof, który stwierdzi, że walone po całości było :naughty:

Przy okazji - na chwilkę obecną jestem zdecydowany na zamianę auta na coś mocniejszego w najbliższym czasie i chętnie z napędem na 4 łapki (nie jest to jednak warunek konieczny) - w grę wchodzi również jakiś SUV w rozsądnej cenie i w perfekt stanie - ewentualnie lekko przetarty :good:

Gdyby ktoś miał coś pewnego na oku, to chętnie wysłucham :wink4:

Opublikowano

Do tego to jeszcze duuużo brakuje, bo nasze rodzime forum jak na dzień dzisiejszy jedyne - jak stanie coś spod innej marki pod domem, to będę dogłębniej udzielał się na innych forach :decayed:

Na dzień dzisiejszy mam ponowną zagwozdkę - tym razem, czy robić otarcie prawego błotnika, czy zostawiać w stanie aktualnym - zrobię, wyłożę pieniądze i się znajdzie jakiś filozof, który stwierdzi, że walone po całości było :naughty:

Przy okazji - na chwilkę obecną jestem zdecydowany na zamianę auta na coś mocniejszego w najbliższym czasie i chętnie z napędem na 4 łapki (nie jest to jednak warunek konieczny) - w grę wchodzi również jakiś SUV w rozsądnej cenie i w perfekt stanie - ewentualnie lekko przetarty :good:

Gdyby ktoś miał coś pewnego na oku, to chętnie wysłucham :wink4:

za moją też mi dawaj 31tyś a a za taką kasę to jeździe i to pier... przynajmniej wiem co mam a kupie rzęcha i sie dopiero zacznie dokładanie :gwizdanie: chciałem e90 ale nic mądrego nie jest na naszym rynku chyba ze wyłożysz 55 koła a jak ma m kupić za 55 koła e90 to wole do jesieni poczekać i zasiąść w B8 :wink4:
Opublikowano

Koval a 2.7 tdi podobno dobry silnik i pali mniej od 3.0 tdi,czytalem ze na trasie roznica moze byc nawet 2 l ,mowisz ze a6 za duze? ja lubie duze auta,jak bede testowal a6 musze cos sprawdzic,czy jak ustawie fotel pod siebie 186cm to ile bedzie z tylu miejsca bo w a4 za mna drugi taki nie usiadzie :confused4:

Opublikowano

czy jak ustawie fotel pod siebie 186cm to ile bedzie z tylu miejsca bo w a4 za mna drugi taki nie usiadzie :confused4

będzie, wspólnik mojego ojca ma ok 200 cm i ponad 130 kg wagi i ja dawałem radę za nim usiąść. wiadomo nie było pełno miejsca, ale dało radę przejechać 600km :)

Opublikowano

Koval a 2.7 tdi podobno dobry silnik i pali mniej od 3.0 tdi,czytalem ze na trasie roznica moze byc nawet 2 l ,mowisz ze a6 za duze? ja lubie duze auta,jak bede testowal a6 musze cos sprawdzic,czy jak ustawie fotel pod siebie 186cm to ile bedzie z tylu miejsca bo w a4 za mna drugi taki nie usiadzie :confused4:

Usiądzie bez problemu nawet większy od Ciebie i miejsca będzie miał i to sporo, różnica w stosunku do A4 jest duuuuuża. Co do spalania to faktycznie 2.7 na trasie mniej spali ale czy aż 2 litry mniej. Ja mam może złe porównanie bo 2.7 jest w automacie a 3.0 w manualu i tak dużej różnicy w spalaniu nie ma, ale za to różnicę w mocy pomiędzy nimi czuć i to bardzo, a6 to ciężka krowa i 2.7 bez programu szału tam nie robi.

Opublikowano
  • Autor

Jak już miał bym się decydować na diesla w A6/A4, to na pewno 3.0 ASB - 2.7 to jednak za mało - widzę po swoim aucie w chwili obecnej, że już zaczyna nieraz brakować mocy :wink4:

Co do ustawienia fotela, to jeśli nie leżysz, tylko rzeczywiście ustawiasz pod te swoje 186cm, to spokojnie z tyłu będzie luz - szwagier ma 200cm i lubi leżakować - w takim przypadku z tyłu mi osobiście (przy 178cm) w długą trasę jechało by się ciężko :kwasny:

Nachodzi mnie również ochota na mocnego wolnossaka z LPG, bo po pancernym i bezawaryjnym AVF mam obawy co do jakości hiper nowoczesnych diesli :> przynajmniej z grupy VAG.... :gwizdanie:

Przy życiu trzyma mnie jeszcze M57 z BMW, bo generuje znacznie mniejsze koszty serwisowe niż BMK/BKN - kwestia rozgarniętego mechanika.

Na dzień dzisiejszy rozglądam się ochoczo i dokładnie :decayed:

Opublikowano

no ale 2.7 + chip to bedzie ok 220-230ps ciekawe ile by dal FIMC i wydech moze 250-270ps,pisalem do Patroxa ale cisza

Opublikowano

u Patroxa z 2,7 wyszło 232KM

Opublikowano

u Patroxa z 2,7 wyszło 232KM

po samym chipie?

Opublikowano

tak, wklejałem wykres w odpowiednim dziale, to było 2,7 Allroad

Opublikowano
  • Autor

Powiem szczerze, że przy silniku BMK w A6C6 moc 224 KM szału nie robi - przynajmniej w automacie, a przez wzgląd na swoją starość pragnę nieco wygody :decayed: Mocy jednak nigdy nie za wiele :kox: tym bardziej w tak ciężkiej krowie.

Poszukiwania trwają -zobaczymy co z tego wyjdzie..

Opublikowano

RS4 B5 :good: rodzinna furka :)[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 19:12_________________________________________________S4 też spoko :wink4: i w LPG chodzi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

RS4 B5 :good: rodzinna furka :)[br]Dopisany: 22 Luty 2012, 19:12_________________________________________________S4 też spoko :wink4: i w LPG chodzi :naughty:

RS4 chodziło mi po głowie, ale w tej cenie jest już kilka innych, rodzinnych dupowozów :> Druga sprawa to stan sprzedawanych aut :decayed:

S4 - mówisz o budzie B6? Troszkę się już opatrzył środek, ale przyznam szczerze, że też o takim rozwiązaniu myślałem :wink4:

Opublikowano

Mówię o B5 :) 2.7BiT mi chodzi po głowie. Już chciałem sprzedawać moją i szukać S4 B5 :)