sharyps Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 ugh! W koncu znalazlem chwile zeby zeby wrzucic zdjecia no i nawet pogoda dopisala do sesjii Na poczatek bez zdjec srodka ( nad nim jeszcze pracuje ). Komentarze mile widziane... no i pomysly na ´´udoskonalenie´´
mihu_wpr Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Bardzo ładna , kolorek jak mój. Napisz coś więcej o furce
efendi Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no kolego jak nie przepadam za karawanami twoja furka jest niczego sobie
Ukasz699 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ja osobiscie bym zmienil felgi Reszta bardzo ladna mimo ze srodkiem sie nie pochwaliles :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2009, 10:34_________________________________________________Malowanie dokladek Jak wczesniej napisalem zmiana felunek Przyciemienie szybek Dokladka s-lina zderzaka :gwizdanie: A w srodku to buuuu
sharyps Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Fele zostaja zdecydowanie Szybki mysle 35% bo tu bardzo jasno Zdjecia ze srodka jak pisalem beda jak skoncze (mam nadzieje ze szybko) poczta tu troche nawala
Andrzej88 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bardzo ładne widoki, ale jakiś samochodzik zasłania :kox: Fele to kwestia gustu, moim zdaniem są ładne Ogólnie wygląda na zadbaną sztukę, szkoda, że bez xenciów :>
Rekomendowane odpowiedzi