llikepancakes1 Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu mam problem w swoim audi a4 b7 2.7 TDI samochód po 10 sekundach od odpalenia traci moc wcześniej zapalił się check który pokazywał słaba przepustowość powietrza w EGR lecz EGR 2 miesiące temu był wymieniany dodam też że stało się to po wypalaniu DPF wie ktoś gdzie szukać przyczyny.
llikepancakes1 Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Autoscan? Nic nie wykazuje żadnych błędów od kad skasowałem błąd tego EGR nic nie wyskakuje a samochód nie ma mocy
Muskel1 Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Jaki przebieg? Jaka jest wartość popiołu i różnicy ciśnień w DPF? DPF pierwszy czy już wymieniany/czyszczony?
llikepancakes1 Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 20 minut temu, Muskel1 napisał: Jaki przebieg? Jaka jest wartość popiołu i różnicy ciśnień w DPF? DPF pierwszy czy już wymieniany/czyszczony? Przebieg 345 tys Samochód mam od lutego więc ja DPF nie ruszałem i poprzedni właściciel też raczej nic z nim nie robił więc raczej jest od nowości i dlatego się zastanawiam czy zawalony jest dpf czy jednak problem z egr
Muskel1 Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 Odczytaj wartości, o których pisałem to będziesz wiedział jak sytuacja DPF wygląda.
llikepancakes1 Opublikowano 30 Września 2022 Autor Opublikowano 30 Września 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Odczytaj wartości, o których pisałem to będziesz wiedział jak sytuacja DPF wygląda. Wieczorem będę w domu to sprawdzę i będę pisać jak coś
nadybek Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Odpalasz i jedziesz to auto ma moc a jak odpalisz i poczekasz przed jazda to nie ma mocy? Odlacz egra na zgaszonym silniku i zobacz jak wtedy bedzie wygladala sytuacja.
Rekomendowane odpowiedzi