keq Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Cześć, czy ktoś z Was miał taki podobny dźwięk? Po wyłączeniu zapłonu cały czas wydobywa się dźwięk jakby z drukarki w okolicach schowka.dzwiek też jest podobny jakby do zmieniarki płyt, ale zaznaczam, że zmieniarkę cd w schowku odłączyłem i było to samo. Załączam filmik do wglądu VID_20221015_092149.mp4
whyduck1 Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 silniczki klap nawiewu pracują
AIDS Opublikowano 15 Października 2022 Opublikowano 15 Października 2022 Też tak mam, tylko ciszej i też mi się wydaje że to silniczek. Zmień nawiew np. Na nogi i zobacz czy ustanie
keq Opublikowano 15 Października 2022 Autor Opublikowano 15 Października 2022 Czy to może mieć jakiś związek z kończącym sie silniczkiem?
whyduck1 Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 A ogrzewanie/klima działa dobrze? Moze wystarczy zrobić adaptacje klap. U mnie hałasuje odkąd mam to auto (jakieś 5 lat). Nie zwracam na to uwagi.
keq Opublikowano 20 Października 2022 Autor Opublikowano 20 Października 2022 Nastawy klap na ustawienia fabryczne póki ci pomogły
keq Opublikowano 26 Października 2022 Autor Opublikowano 26 Października 2022 Jednak pomogło tylko na chwilę :<
_Tomek Opublikowano 26 Października 2022 Opublikowano 26 Października 2022 U mnie identycznie, To silniczki klap nawiewu, moja teza jest taka ze z upływem lat "zawieszają się" i podczas odpalania auta chodzą przez jakiś czas w koło. Wystarczy zdjąć schowek i jest do nich dostęp.Możesz rozdzielić ich obudowę na 2 części i zobaczyć jak chodzą.
Rekomendowane odpowiedzi