Michalina95 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Witam serdecznie. Wyciągnęłam instalacje z b6 wraz z klamkami i wiazkami do światełka w drzwiach czerwonego i białego pod drzwiami. Moje pytanie brzmi następująco. Posiadam b7 4 x el.szyby. Czy wystarczy zrobić p&p i będzie to działać.
Michalina95 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Opublikowano 28 Października 2022 Co masz na myśli. Bo wiem ze klamki są takie same b6 b7 ale pytanie jest inne. Czy będzie to działać po podłączeniu tak jak należy czy muszę bawić się w bezpiecznikach i modułach.?
Langista Opublikowano 28 Października 2022 Opublikowano 28 Października 2022 Jak masz szyby w prądzie, to zasilanie z modułu komfortu już być powinno. Kable idą tak samo więc nie ma żadnej filozofii żeby to działało. Potem jedynie z podświetleniem nóg jest problem, bo to wchodzi w pakiet światło i ekstra inny moduł komfortu jest.
Michalina95 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Opublikowano 28 Października 2022 Interesuje mnie tylko oświetlenie drzwi. Dziękuje za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi