Opublikowano 10 Listopada 20223 l Cześć. Przed zimą pasuje oddać auto do mechanika na wymianę amortyzatorów (kupiłem od kolegi z forum SACHS 558 297). Korzystając z okazji chciałbym żeby pogrzebał przy zawieszeniu bo coś to auto nie trzyma się kupy na drodze. Mam pytanie - czy zawieszenie 1bv różni się tylko amorami i sprężynami czy jeszcze coś jest innego niż w standardowym zawieszeniu ??
Opublikowano 10 Listopada 20223 l Wahaczami górnymi i końcówkami drążków ale można założyć zwykłe. Będzie napewno taniej.
Opublikowano 11 Listopada 20223 l 19 godzin temu, przem8 napisał(a): Wahaczami górnymi i końcówkami drążków ale można założyć zwykłe. Będzie napewno taniej. Czym się różnią te wachacze względem 1ba
Opublikowano 11 Listopada 20223 l 3 minuty temu, greg2505 napisał(a): Czym się różnią te wachacze względem 1ba Nie wiem, nie miałem w ręku wahacza z 1bv, a po zdjęciach w necie ciężko wywnioskować. Podpytaj sprzedawców
Opublikowano 23 Listopada 20223 l Autor Mam zamiar jeździć maksymalnie 2 lata jeszcze tą audi, a rocznie robię z 12k to stwierdziłem że założę coś taniego. allegro.pl ALLEGRO.PL Będzie pasować ?