vvalery Opublikowano 7 Grudnia 2022 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Witam, od dłuższego czasu walczę bezskutecznie z Iphone 11 Pro Max i nie mogę zmienić dźwięku przychodzących rozmów, bo ta funkcja ustawiona jest na dźwięk Noon i się nie podświetla. Po najechaniu i próbie zmiany wyskakuje komunikat, że nie obsługiwana przez telefon. Mam pytanie do posiadaczy iphone czy mają tak samo czy mogą jednak zmienić ten dźwięk i jego głośność. Z góry dzięki za info
Zbig208 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Mam tak samo z Iphone 12. Pokazuje że telefon nie obsługuje tej funkcji.
vvalery Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) W dniu 10.12.2022 o 16:54, Zbig208 napisał(a): Mam tak samo z Iphone 12. Pokazuje że telefon nie obsługuje tej funkcji. Wkurzające to jest. Dałbym głowę sobie uciąć, że kiedyś, na początku, z Iphone 7 to działało. Nie wiem czy to spowodowały jakieś aktualizacje, czy coś innego. Może ktoś tu coś napisze jak to rozwiązać i czy wogóle jest to możliwe. Edytowane 12 Grudnia 2022 przez vvalery
vvalery Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2023 Na iphone 14 plus taka sama kicha.
Rekomendowane odpowiedzi