Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Wzór MAM8 - po czym poznać, że to oryginały Audi A8 s-line ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :P Znajomy sprzedaje felgi we wzorze MAM8 i twierdzi, że to oryginały od audi a8 s-line. Nie miałem nigdy do czynienia, ani z oryginałami, ani z MAM. Prosiłbym, żebyście napisali jak je odróżnić. Felgi mają 18 cali i et45. Nie wiem jaka szerokość felgi. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Po parametrach wygląda że to ori. Zobacz wewnętrzną stronę felgi. Jeżeli jest wybity znaczek OOOO to powinny być to ori :wink4:

Opublikowano

jeśli maja dwa rozstawy 5x100 i 5x112 to MAM 8

jelsi maja tylko 5x112 to raczej oryginał

Opublikowano

Po parametrach wygląda że to ori. Zobacz wewnętrzną stronę felgi. Jeżeli jest wybity znaczek OOOO to powinny być to ori :wink4:

myślałem, że są już na tyle bezczelni, że na MAM'ach też wybijają znaczek audi, że to niby replika ;)

dzięki za odp ;)

Opublikowano

myślałem, że są już na tyle bezczelni, że na MAM'ach też wybijają znaczek audi, że to niby replika ;)

dzięki za odp ;)

Mylisz pojęcia. MAM to dobra firma która ma oficjalną umowę z Audi na robienie ich wzorów. Jakościowo też są dobre. Zresztą zobacz na cenę prawdziwych MAMów. Jedynie pozostałe repliki są nienajwyższych lotów. Jak chcesz ten wzór to szukaj właśnie ori albo MAMów. Tylko tych prawdziwych bo często na allegro piszą że to MAM a to nawet koło tych felg nie stało :confused4:

Opublikowano

dzięki za cynk ;) będę szukał loga audi na felach