Barta5 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Witam, mam problem z MMI MIB2. W dowolnym momencie jazdy lub postoju system się zacina i po chwili się restartuje. Komputer nie pokazuje żadnych błędów. Podobny temat był już na forum i został rozwiązany, tylko autor nie podał co konkretnie zrobił, ale napisał, ze uszkodzenie mechaniczne. Czy ktoś jest w stanie mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 spatchowane zlym crackiem prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barta5 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Nigdy nie było nic grzebane w systemie od nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4ya Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Witam serdecznie jestem pierwszy raz na tym forum gdyż podobnie jak kolega moje MMI wiedza się co jakiś czas bez przyczyny, przeinstalowuje się i podczas ‚reinstalling’ nie działa żaden sprzęt typu radio, CD i tak dalej. Nie miałem wgrywanego żadnego updatu przez nikogo. Zaczęło się od gubionego Blutootha co jakiś czas. Nie ma znaczenia czy mam telefon kablem wpięty w USB czy bez Bluetooth dzieje się to samo. W zeszłym tygodniu Cały MIB2 był prześwietlony przez elektronika i nie wykazywał żadnych błędów. czy może ktoś się spotkał z podobną usterką i ja wyeliminował na dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 Może warto zrobić update softu, bo skoro nie było jeszcze nic robione, to na pewno jest jeszcze stary. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc (jeżeli wina leży po stronie softu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4ya Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dziękuję za wskazówkę pogadam z kolesiami co serwisują autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi