Dan Dan Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Dzień dobry , mam mały problem z ustawieniem bluetootha w aucie . przesyłam kilka fotek , będę bardzo wdzięczny za pomoc. Telefon się łączy tylko do rozmów. Wiecie może jak rozwiązać ten problem ??
Dan Dan Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2023 Ponawiam pytanie , jest ktoś mi w stanie pomóc ???
Muskel1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Opublikowano 29 Stycznia 2023 To radio nie ma możliwości odtwarzania muzyki przez BT. 1
Dan Dan Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Opublikowano 1 Lutego 2023 Dziękuje za odpowiedź . A czy jest możliwość dołożenia do tego AUX lub w jakiś sposób przerobienia radia by odtwarzać muzykę z tel. przez kabel lub inaczej ???
Muskel1 Opublikowano 1 Lutego 2023 Opublikowano 1 Lutego 2023 Jest, wszystko jest już opisane na forum. Wystarczy poszukać
Ardius Opublikowano 26 Lutego 2023 Opublikowano 26 Lutego 2023 W dniu 1.02.2023 o 11:23, Dan Dan napisał(a): Dziękuje za odpowiedź . A czy jest możliwość dołożenia do tego AUX lub w jakiś sposób przerobienia radia by odtwarzać muzykę z tel. przez kabel lub inaczej ??? Jest. Masz AMI w schowku więc sprawa prosta, plus kodowanie w VCDS.
Ardius Opublikowano 26 Lutego 2023 Opublikowano 26 Lutego 2023 W dniu 11.01.2023 o 20:38, Dan Dan napisał(a): Dzień dobry , mam mały problem z ustawieniem bluetootha w aucie . przesyłam kilka fotek , będę bardzo wdzięczny za pomoc. Telefon się łączy tylko do rozmów. Wiecie może jak rozwiązać ten problem ?? Co to za kabel podłączony do AMI?
Dan Dan Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Opublikowano 13 Maja 2023 Panowie bardzo dziękuje za pomoc , udało się wszystko zrobić , działa przez kabel aux i na usb . Dzięki !!
Rekomendowane odpowiedzi