Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Jaki grill sportowy polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie chciałem sobie grilla zmienić na jakiś bez znaczka

co mozecie polecić czekam na sugestie z waszej strony

Opublikowano

Jak już chcesz bez znaczka to FK Automotive albo Kamei. Tylko że Kamei fajnie wygląda z daleka.

Opublikowano

Zaden :)

Opublikowano

Też się kiedyś napaliłem na grill bez znaczka i powiem Ci tak; szybciej go zdejmowałem niż założyłem. Grill "ohne emblem" moim zdaniem to do Golfów. Kupiłem po II lifcie i jest :good:

Opublikowano

A ja mam inną propozycję. Jak Cię tak drażni ten znaczek to pomaluj cały grill na czarno, łącznie z ramką. Wyjdzie Cię to taniej niż miałbyś kupić grill bez znaczka a efekt będzie zdecydowanie lepszy :wink4:

Opublikowano

tak jak mówi DIBO grill od RSa najlepiej w czerni i jest :kox:, NOSB z forum miał rezać grill bez znaczka, z ORI kratki RSowej, ale nie wiem czy już go zrobił :mysli:

Opublikowano

tylko rs lub s4 polecam :good:

Opublikowano
  • Autor

a ja tam widziałem audi z grilem bez znaczka i była za***ista furmana

każdy ma inny gust :naughty:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:34_________________________________________________nie mam zamiaru płacić 500-700 zł za grila do starego auta

bez przesady

Opublikowano

S4 i kratki malnąc w fortepiuanowa czern;)

a nowy grill W aso S4 561zł a RS4 514Zł:)

Opublikowano

S4 i kratki malnąc w fortepiuanowa czern;)

a nowy grill W aso S4 561zł a RS4 514Zł:)

RSowy jest tańszy ? :shocked:

Opublikowano

tak jakos wyszło;)

Opublikowano

A ja mam inną propozycję. Jak Cię tak drażni ten znaczek to pomaluj cały grill na czarno, łącznie z ramką. Wyjdzie Cię to taniej niż miałbyś kupić grill bez znaczka a efekt będzie zdecydowanie lepszy :wink4:

bardzo dobry pomysł :good:
Opublikowano

a ja tam widziałem audi z grilem bez znaczka i była za***ista furmana

każdy ma inny gust :naughty:

Powiem Ci że takie grille dobrze wyglądają na "No Name-ach" czyli samochodach tak zrobionych że ciężko poznać jakie to auto, gdzie elementy karoserii są indywidualnie zmodyfikowane. A w przypadku serii zakładanie takiego grilla to :thumbdown: Tu masz przykład jak wygląda seria (brewki pomijam) z takim grillem:

http://www.moto.allegro.pl/item615761179_jedyny_gril_jom_audi_a4_b5_grill_bez_znaczka_uchwy.html

Opublikowano

jak dla mnie to też kaszana... :no:

nie ma co się pchać w grillowanie anonimowe...

też już to przerabiałem i dziękuję bogu że tamten grill się złamał :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny grill :cool1: Polecam znajomy ma taki i nie żałuje że kupił :> tylko jest mały problem bo dużo kosztuje :)

http://www.allegro.pl/item640016486_chrom_grill_atrapa_audi_rs4_s4_a4_95_01_titan.html

za te pieniądze nie fajny :gwizdanie:, za niedużo więcej masz nóweczkę, trzeba szukać okazji :naughty:

Opublikowano

Fajny grill :cool1: Polecam znajomy ma taki i nie żałuje że kupił :> tylko jest mały problem bo dużo kosztuje :)

http://www.allegro.pl/item640016486_chrom_grill_atrapa_audi_rs4_s4_a4_95_01_titan.html

za te pieniądze nie fajny :gwizdanie:, za niedużo więcej masz nóweczkę, trzeba szukać okazji :naughty:

Tymbardziej że sprzedaje się już bardzo długo bo nie znalazł się jeszcze jeleń na niego. Ale powoli schodzi z ceny :tongue4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No masz racje że już schodzi z ceny!! Ale ten typ co sprzedaje to robi za 400zł i później dopisuje 450zł to nie wiem czy mu ktoś to kupi :tongue4: