adik1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam mam pytanie chciałem sobie grilla zmienić na jakiś bez znaczka co mozecie polecić czekam na sugestie z waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Bez znaczka... Ja bym tego nie polecał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jak już chcesz bez znaczka to FK Automotive albo Kamei. Tylko że Kamei fajnie wygląda z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIKER Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Też się kiedyś napaliłem na grill bez znaczka i powiem Ci tak; szybciej go zdejmowałem niż założyłem. Grill "ohne emblem" moim zdaniem to do Golfów. Kupiłem po II lifcie i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja mam inną propozycję. Jak Cię tak drażni ten znaczek to pomaluj cały grill na czarno, łącznie z ramką. Wyjdzie Cię to taniej niż miałbyś kupić grill bez znaczka a efekt będzie zdecydowanie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tak jak mówi DIBO grill od RSa najlepiej w czerni i jest , NOSB z forum miał rezać grill bez znaczka, z ORI kratki RSowej, ale nie wiem czy już go zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tylko rs lub s4 polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a ja tam widziałem audi z grilem bez znaczka i była za***ista furmana każdy ma inny gust [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:34_________________________________________________nie mam zamiaru płacić 500-700 zł za grila do starego auta bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tylko rs lub s4 polecam S4 i kratki malnąc w fortepiuanowa czern;) a nowy grill W aso S4 561zł a RS4 514Zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 tylko rs lub s4 polecam S4 i kratki malnąc w fortepiuanowa czern;) a nowy grill W aso S4 561zł a RS4 514Zł RSowy jest tańszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 tak jakos wyszło;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeN Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 A ja mam inną propozycję. Jak Cię tak drażni ten znaczek to pomaluj cały grill na czarno, łącznie z ramką. Wyjdzie Cię to taniej niż miałbyś kupić grill bez znaczka a efekt będzie zdecydowanie lepszy bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a ja tam widziałem audi z grilem bez znaczka i była za***ista furmana każdy ma inny gust Powiem Ci że takie grille dobrze wyglądają na "No Name-ach" czyli samochodach tak zrobionych że ciężko poznać jakie to auto, gdzie elementy karoserii są indywidualnie zmodyfikowane. A w przypadku serii zakładanie takiego grilla to Tu masz przykład jak wygląda seria (brewki pomijam) z takim grillem: http://www.moto.allegro.pl/item615761179_jedyny_gril_jom_audi_a4_b5_grill_bez_znaczka_uchwy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 jak dla mnie to też kaszana... nie ma co się pchać w grillowanie anonimowe... też już to przerabiałem i dziękuję bogu że tamten grill się złamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosiniak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 s albo rs, nic poza tym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Fajny grill Polecam znajomy ma taki i nie żałuje że kupił :> tylko jest mały problem bo dużo kosztuje http://www.allegro.pl/item640016486_chrom_grill_atrapa_audi_rs4_s4_a4_95_01_titan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Fajny grill Polecam znajomy ma taki i nie żałuje że kupił :> tylko jest mały problem bo dużo kosztuje http://www.allegro.pl/item640016486_chrom_grill_atrapa_audi_rs4_s4_a4_95_01_titan.html za te pieniądze nie fajny :gwizdanie:, za niedużo więcej masz nóweczkę, trzeba szukać okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Fajny grill Polecam znajomy ma taki i nie żałuje że kupił :> tylko jest mały problem bo dużo kosztuje http://www.allegro.pl/item640016486_chrom_grill_atrapa_audi_rs4_s4_a4_95_01_titan.html za te pieniądze nie fajny :gwizdanie:, za niedużo więcej masz nóweczkę, trzeba szukać okazji Tymbardziej że sprzedaje się już bardzo długo bo nie znalazł się jeszcze jeleń na niego. Ale powoli schodzi z ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSz_A4 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 No masz racje że już schodzi z ceny!! Ale ten typ co sprzedaje to robi za 400zł i później dopisuje 450zł to nie wiem czy mu ktoś to kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi