Misieqq7 Opublikowano 7 Lutego 2023 Opublikowano 7 Lutego 2023 Witam w mojej b6 otwiera bagażnik tylko środkowym przyciskiem z pilota, natomiast przyciskiem z kabiny i na pilocie przyciskiem otwierania całego auta nie chcę otworzyć? miał ktoś podobny problem?
robson_s Opublikowano 9 Lutego 2023 Opublikowano 9 Lutego 2023 Sprawdź w blokach pomiarowych czy widzi działanie guzika
Misieqq7 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Opublikowano 25 Lutego 2023 dziś wymieniłem całą listwe z mikrostykiem i dalej nie działa ręczne otwieranie ani z kabiny przyciskiem. musi byc kabel gdzieś przerwany ale dziś za zimno żeby tam więcej sprawdzać
nik23 Opublikowano 27 Lutego 2023 Opublikowano 27 Lutego 2023 Na pewno kabel w przelotce pomiędzy budą a klapą. To norma w audi
Misieqq7 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Opublikowano 1 Marca 2023 W dniu 27.02.2023 o 09:42, nik23 napisał(a): Na pewno kabel w przelotce pomiędzy budą a klapą. To norma w audi miałeś rację , czarny kabelek przerwany w przelotce, naprawione działa;;D
Rekomendowane odpowiedzi