Tomek40 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Witam mam problem z silnikiem w tamten wtorek zaczęła migać kontrolka świec żarowych po zgaszeniu i odpaleniu ustało w tą sobotę podczas jazdy straciła moc nie wkręcała się na obroty max 2tyś po chwili się wkręcała i potem znowu w niedzielę pojechałem do kol pod komputer błędy sprawdzić zaczęła dziwnie chodzić przerywała i szarpałamigala kontrolka od świec podczas jazdy zaczęła na biało dymić jakby nie dopalala paliwa i śmierdziało niedopalonym paliwem był zalany No dynamic.. po przejechaniu 5km zapaliło się wypalanie dpf chciałem przejechałem 3km na 5 biegu zaczęła z obrót schodzić redukowalem biegi do 2 ledwo dojechałem na parking pod sklep i zadusiło silnik i nie chciała odpalić już Brak słów nie mam pojęcia o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemuS Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Witaj, rozwiązałeś P1264 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi