platinum Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 Witam. Używacie może specjalnego bagnetu do sprawdzenia poziomu oleju w silniku? (czujnikom do końca nie ufam i wole mieć dodatkowo potwierdzenie na takim bagnecie) czy można kupić oryginał czy innej firmy- sprawdzony? . Potrzebuję taki bagnecik do Audi A4 B9 2.0 TFSI quattro 252 KM o kodzie CYRB.
Hugo Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 bagnet+serwisowy+audi - Szukaj w Google WWW.GOOGLE.COM Zerknij sobie na bagnet serwisowy. Nie jeździsz z nim cały czas, tylko używasz do sprawdzania poziomu oleju.
platinum Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Opublikowano 20 Lutego 2023 56 minut temu, Hugo napisał(a): bagnet+serwisowy+audi - Szukaj w Google WWW.GOOGLE.COM Zerknij sobie na bagnet serwisowy. Nie jeździsz z nim cały czas, tylko używasz do sprawdzania poziomu oleju. Właśnie o to mi chodzi, jedynie do własnej kontroli jako dodatkowe sprawdzenie. Ktoś z klubowiczów używa?, (sa różni producenci) pytanie czy taki bagnet można dostać oryginalny jakie serwisy ASO używają
Hugo Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 3 minuty temu, platinum napisał(a): Właśnie o to mi chodzi, jedynie do własnej kontroli jako dodatkowe sprawdzenie. Ktoś z klubowiczów używa?, (sa różni producenci) pytanie czy taki bagnet można dostać oryginalny jakie serwisy ASO używają Tak kupowałem do B8 2.0TFSI. Kupuj ten z ofert na allegro, bo to jeden pies ?
turborzeznik Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 Pare lat temu zrobilem inaczej. Sprawdzilem czy silnik z mojej b8 byl montowany w a6... no byl, a w a6 byl dodawany bagnet. Poszedlem wiec do audi i za niecale 10 euro kupilem bagnet do tego silnika. Zobacz czy Twoj silnik byl montowany w a6, byc moze dostaniesz do niego normalny orginalny bagnet.
Rekomendowane odpowiedzi