Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie ja znowu zrobie skok niebawem bo za 3 tygodnie zaczynam znów modzić :decayed::polew:

Opublikowano

somes jak robisz skok to pomysl o mnie

szukam grila od rs4

sorki Dibo za zaśmiecanie :tongue4:

Opublikowano

skok w postach mi chodziło :polew:

warnwarn.gifŚmiecenie w wątku aż do przesady...

Opublikowano

skok w postach mi chodziło :polew:

:wallbash:

piwo szkodzi

warnwarn.gifŚmiecenie w wątku aż do przesady...

Opublikowano

Dibo ile masz prześwitu między błotnikiem a oponką z przodu :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Jutro sprawdzę i napiszę :wink4: Chyba padł mi żarnik bo ledwo świeci i to na fioletowo. Jutro się jeszcze upewnię, a potem allegro i szukam kilku drobiazgów :tongue4:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 00:23_________________________________________________Jednak potwierdził się moje przypuszczenia i padł żarnik.

slepy mierzyłem i tak mi wyszło 2-2,5cm. Przy czym mam niższy profil opony, także przerwa jest większa. Przy standardowym profilu byłoby jeszcze mniej.

Opublikowano

u mnie właśnie przód stoi wyżej niż tył, i mnie wkur... jak tylko na niego patrzę, będę musiał coś wymodzić :disgust:

Opublikowano
  • Autor

u mnie właśnie przód stoi wyżej niż tył, i mnie wkur... jak tylko na niego patrzę, będę musiał coś wymodzić :disgust:

To u mnie jest odwrotnie :wink4: Zdradź mi patent na te kratki w zderzak. Może razem kupimy, bo ja szukam czegoś żeby spasować z grillem RS4.[br]Dopisany: 12 Sierpień 2009, 21:18_________________________________________________Hamulce zrobione, dzisiaj mi przyszły nowe żarniki :wink4: Czekam jeszcze na resztę drobiazgów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

autko calkiem, calkiem zrezane ale szkoda ze nie ma zdjec jak wygladala przed modzeniem. zastanawia mnie tez jedna rzecz, czy ty nadal masz te a'la chrom dywaniki? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Ot, zwykły golas. Widzisz że nawet klimy nie ma. Dywaniki nadal są bo nie ma niczego konkretnego na ich miejsce.

Opublikowano

Dibo dużo miałeś zabawy z montażem wiekszego lustra po prawej stronie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Nie było dużo zabawy. Najgorzej jest wypiąć i wpiąć kostkę bo mało jest miejsca, a tak to prosta robota :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

działasz co??l :tongue4:

Opublikowano

spojler ściąga :naughty::polew:

Opublikowano

bardziej mi chodziło o boczki, czy już w skórze, bo mam patent tylko nie chce sie narazie za rozbieranie tego ustrojstwa brać :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Skórę na boczki mam, tylko nie ma czasu na obklejenie :confused4: Co do działania to wczoraj odebrałem gwint KW :naughty: Spoiler czeka na lakiernika :cool1:

Opublikowano

czym ten materiał się klei, jest jakiś specjalny klej czy cóś :gwizdanie:?

Opublikowano
  • Autor

czym ten materiał się klei, jest jakiś specjalny klej czy cóś :gwizdanie:?

No i tu zaczynają się schody. Tego elementu nie da się zdemontować tak żeby materiał zamienić na skórę. Dlatego pozostaje klejenie. Ja kupiłem Pattex klej do butów i tym będę kleił. Naprawdę robi on robotę :good: Tylko mam obawy czy go materiał nie wsiąknie. Jak sie tak stanie to zapełnię materiał czymś żeby nie wsiąkał już nic i dopiero potem będzie na to klej.

Opublikowano

kolego ja obklejalem alcantra swoje boczki i kleilem zwyklym butapremem :polew: i juz spory czas mi trzyma bez problemu :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Ale tego materiału nie ściągałeś i bezpośrednio na niego naklejałeś ?