megafaka Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 Witam Jak to jest do końca z miejscem zamontowania Modułu Komfortu w Audi A4 B7 Avant ?? Czy jest to kostka zamontowana pod siedzeniem kierowcy czy pod wykładziną znajdującą się pod pedałem sprzęgła ?? Czy wspomniany moduł może odpowiadać za awaryjne działanie pilota otwierania bądź zamykania drzwi ??? Wszelkie możliwe " operacje " na pilocie ( rozkład na czynniki pierwsze ,wymiany baterii itp. ) nie dały żadnych rezultatów ....
Chris91 Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 Moduł komfortu jest pod nogami kierowcy w plastikowej skrzynce, i odpowiada m.in za działanie centralnego zamka i pilotów. Jeśli nie działa Ci pilot diagnostyka i sprawdzić czy modól ma błędy i czy w ogóle widzi pilota.
Muskel1 Opublikowano 18 Marca 2023 Opublikowano 18 Marca 2023 1 godzinę temu, megafaka napisał(a): Witam Jak to jest do końca z miejscem zamontowania Modułu Komfortu w Audi A4 B7 Avant ?? A koledze wyszukiwajka się zepsuła?
megafaka Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Opublikowano 18 Marca 2023 Godzinę temu, influencer napisał(a): Moduł komfortu jest pod nogami kierowcy w plastikowej skrzynce, i odpowiada m.in za działanie centralnego zamka i pilotów. Jeśli nie działa Ci pilot diagnostyka i sprawdzić czy modól ma błędy i czy w ogóle widzi pilota. dzięki za info ..:) Aczkolwiek w zapasowym pilocie efekt jest taki sam !!! Diagnostyka interfejsem ( Vscan Multi Its ) nie wykazuje błędów MK ... Ponadto przy próbie otwarcia auta kluczykiem z zamka ..potrafi on samoczynnie się zamykać SAM !!!! Podejrzewam przebicie ma masę ,lecz po rozebraniu drzwi przednich od kierowcy wraz z wiązkami nie znalazłem nic podejrzanego gdyż przeleciałem je wszystkie miernikiem na wszystkie sposoby Na marginesie dodam że instalacja jest oryginalna oraz posiadam 3 letni akumulator odpowiedni do tego silnika i wyposażenia . Auto przez 5 lata użytkowania nie wykazywało tego typu awarii ....wręcz przeciwne Pilot łapał do 50 metrów !!!!
Rekomendowane odpowiedzi