Paweł_a4 Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Witam. Jestem wstępnie umówiony na sobotę na oględziny i ewentualnie zakup mam kilka pytań odnośnie tego auta wiem że w 2008 był problem z pompą olejowa czy jest to do zakceptowania i doczytałem że można to zmodernizować. Jakby ktoś mógł to proszę o doradzenie ponieważ to pierwsze audi nie chce się zrazić ponieważ jestem fanem marki. Auto miało jednego właściciela w De Używane Audi A4 - 32 900 PLN, 264 854 km, 2008 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Szary, Diesel, 143 KM, 1 968 cm3
krzysiek_f Opublikowano 23 Marca 2023 Opublikowano 23 Marca 2023 Nie warto ze względu na kłamliwy opis. 1
Paweł_a4 Opublikowano 25 Marca 2023 Autor Opublikowano 25 Marca 2023 Dziękuję za odpowiedź. Po obejrzeniu kilku sztuk b8 zaczynam się zastanawiać czy warto wogole marnować czas i szukać czegoś do 35000, ponieważ w ogłoszeniu i przez tele ludzie się zarzekają ze wszystko okej na miejscu okazuje się że nie, do tego stopnia że przestaję już to dziwić i denerwować może ktoś rozwieje moje wątpliwości. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi