rafal_1281 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak jak w temacie... Oryginalne radio jak się wyłączało to się włączało jeszcze raz i działało. te natomiast nie. PS radio udało mi się wyjąć nożem.
jacekm Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Jest jakiś sposób na wyjęcie oryginalnego radia bez kluczy bo niestety takowych nie posiadam. Pozdrawiam. Używałeś kiedyś szukajki ?
rafal_1281 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak nawet w tym przypadku i niestety nie udało mi się znaleźć.
m_kowal Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Trzeba zamienić żółty z czerwonym kabelkiem i powinno działać...Nie jestem pewien czy dobrze pamiętam
hellrider Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 w zoltym bedzie zawsze prad bo to jest podtrzymanie ustwien i pamieci radia samochodwoego. Takie cos jak bateryjka do biosu. Czerwony zaś to zasilanie glowne radia na ktorym pokazuje sie prad po przekreceniu kluczyka. Ma to dobre i zle strony. Dobre to ze nie musimy myslec czy wylaczylismy radio siedzac u tesciowej tylko zachwycac sie jej kolejno nie udanym rosołem I wiadomo ze nic sie nam nie popali bez naszej nieobecnosci. Do dobrej zalety tez mozna zaliczyc dzialanie radia bez kluczyka siedzac sobie na gorce milości z ukochana nie beda nas oślepiac kontrolki itd. jedyna zla zaleta to swiadomosc ze radio dziala tylko po przekreceniu kluczyka
rafal_1281 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tylko chodzi mi o to, że jezeli nie mam kluczyka przy sobie to wtedy radio mi nie działa Da się to jakoś zmienić ?
hellrider Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no napisalem przeciez. Jak skrecisz kalepek czarwony wychodzacy z radia razem z zółtym i podepniesz sie tak pod ten kabelek gdzie byl przymocowany zółty to powinno dzialac Ci bez kluczyka. ''Za ten text i poczynania i ewentualne skutkipo takim pomodzeniu odpowiedzialnosci nie ponosze.'' Pamietaj, robisz to ( jesli zrobisz ) na wlasna odpowiedzialnosc nie wiem jaka tam jest kostka, jesli ISO to bedzie to tak. kostka ISO: czarny - masa żółty - stałe +12V czerwony - +12V załaczane po stacyjce niebieski - wyjście do sterowania el anteną z radia pomarańczowy - podświetlenie (+12V załączane ze światłami pozycyjnymi).
Rekomendowane odpowiedzi