Antek50 Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Witam Co sądzicie o tym egzemplarzu? Szwecja 1.8T w quattro warto iść jeszcze w takie auto? No chyba raczej widać że błotniki już drugie były wstawiane ale to juz prawie norma w tym modelu i nie mam z tym problemu. Audi A4 B7 Sedan 1.8 T Turbo 163KM quattro Kock • OLX.pl WWW.OLX.PL 27900 zł: 27 900 zł: Witam mam do sprzedania świeżo sprowadzony samochód osobowy marki Audi A4 B7... Ogólnie to mi pasuje że jest bixenon, lakier czerwony, sedan No i to że jest z silnikiem 1.8T BFB.
tass Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 Ciekawe jak na żywca wygląda, zdjęcia nienaturalne, podkręcone kolory, robione na mokrym samochodzie, z wyposażenia szału nie ma, ale stoki w miarę itd. Jak nie zgnity to kwestia czy kupujący jest w stanie zapłacić tyle za taką furmankę.
pelonek1 Opublikowano 28 Marca 2023 Opublikowano 28 Marca 2023 6 minut temu, tass napisał(a): Jak nie zgnity to kwestia czy kupujący jest w stanie zapłacić tyle za taką furmankę. Tani jest, na forum w ogłoszeniach kupna po 40 k zł oferują za te pełnoletnie, w większości zgnite od spodu legendy
Rekomendowane odpowiedzi