AdamCezary Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam planuje doposażyć auto w następujące elementy: Kamera cofania przód i tył pod 360 Lusterka side assist z kamerami pod 360 Oświetlenie kolorowe ambiente qq2 Grzana kierownica Moje wyposażenie na stanie: Czujniki parkowania przód i tył Kamera rozpoznająca znaki Pre sense Lusterka składane z kierunkami podgrzewane ściemniające a prawe po ustawieniu pokrętła zjeżdża w dól na wstecznym. Z oświetlenia mam listwy progowe z przodu s line. Kierownica sportowa z manetkami w miejscu gdzie chyba byłby przycisk od grzania jest * Czy ktoś był by w stanie pomóc w zidentyfikowaniu numerów części które będą pasowały i których mam szukać. Są różne zestawy z różnych roczników na różnych aukcjach i nie wiem co będzie pasowało a co nie. Mam w planach kupić co trzeba i zlecić montaż i kodowanie - czy na forum jest ktoś kto mógłby i chciałby odpłatnie się tym zając ? Lub znacie polecacie jakiś warsztat który się tym zajmuje / specjalizuje - widziałem różne oferty i różne ceny całkiem rozbieżne.
Muskel1 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Sprzedaj auto i kup z tym wyposażeniem. Taniej wyjdzie.
AdamCezary Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Dzięki za poradę, tego dopiero co kupiłem i z planem takiego właśnie doposażenia.
RaV22K Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Sama grzana kierownice do odświeżania mogę sprzedać dość tanio. Jak trzeba doposażyć auto to warto napisać o jaki region chodzi bo jest dużo firm które się tym zajmują.
AdamCezary Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Wyślij mi proszę zdjęcia tej kierownicy i cenę. Tak jak w opisie Lublin - Warszawa. Ale jeśli będzie trzeba pojechać gdzieś dalej do kogoś sprawdzonego to także rozważam.
AdamCezary Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Pytanie czy dla przykładu z tego zestawu poza montażem parametryzacja i kodowaniem trzeba jeszcze w coś inwestować ? allegro.pl ALLEGRO.PL
Muskel1 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 godziny temu, AdamCezary napisał(a): Pytanie czy dla przykładu z tego zestawu poza montażem parametryzacja i kodowaniem trzeba jeszcze w coś inwestować ? allegro.pl ALLEGRO.PL Jaką masz nawigację dużą czy małą?
Muskel1 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 To chociaż tyle, gdybyś miał małą to musiałbyś także całe MMI wymienić gdyż top view wymaga dużej nawigacji.
Muskel1 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jak będziesz miał pecha, będziesz musiał dodatkowo wymienić sterowniki drzwi kierowcy i pasażera. Musisz sprawdzić w kodowaniach czy masz możliwość zaznaczenia asystenta zmiany pasa ruchu.
AdamCezary Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Dzięki, W OBD eleven mam taką możliwość jest tam dwustopniowe kodowanie do wyboru, i przy wyborze zamiast niedostępne można zakodować. Czy potrzebuje sprawdzić we VCDSie ? Lub czymś innym ?
Rekomendowane odpowiedzi