Gierek6966 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs. VCDS Logs Viewer - VAGLOGS VAGLOGS.COM VAGLOGS is a fast and easy to use application for displaying, storing, managing and sharing VCDS / VAG-COM logs.
Łukasz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Coś tam masz sporo namieszane, przepływka pokazuje głupoty, raczej do wymiany, i być moze cos z pompa paliwa.
Gierek6966 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2023 No powiem Ci, zmieniałem motor przy okazji remontując go i robiąc swapa na me 7.5 i cyrki cały czas mam. Był problem z odpalaniem dłuzszy czas, mam to w lpg niestety przerywa niemiłosiernie przy przyśpieszaniu i nie da sie wyregulować, do tego przeładowanie czasem jest czasem nie.... Czyli proponujesz podmiane przepływki na początek?
Łukasz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Założ dedykowaną przepływke boscha i zobaczymy co dalej, przeładowanie nadal jest przy wstawaniu turbiny. 1
robson_s Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Poza przepływem z kosmosu, pompa paliwa nie jest padnięta? Wtryski pętlą korekty +25
Rekomendowane odpowiedzi