Opublikowano 11 Listopada 200916 l moze nie bedzie tak zle, wtryskiwacz sterujacy kosztuje ok.200zl , chociaz ja znalazlem o polowe tanszy, tylko ze do silnika 1z w( golfie 3) zalozylem od ahu, nie bylo zadnego problemu,po wymianie zrobilem jakies 70tys.km bez zadnych problemow
Opublikowano 11 Listopada 200916 l no jeżeli to wtryskiwacz to tragedii nie ma.. poza tym nie lepiej założyć wszystkie od razu od afn'a?
Opublikowano 11 Listopada 200916 l ja poszedlem na latwizne i wymienilem tylko sterujacy ale sie wtryskiwacze dogadaly wiec dalem spokoj
Opublikowano 6 Grudnia 200916 l zapomnialem napisac pojechalem na vaga mechanik skasowal blad i wszystko jest ok zrobilem jakiej 2 tysiace i nic
Opublikowano 6 Grudnia 200916 l zacznij od wyjęcia zaworka odcinającego paliwo i wymoczeniu go w benzynie ekstrakcyjnej, przeczyść wszystkie styki tam, pozalewaj je wd40, odczekaj i przebutuj dobrze autko mozesz mi powiedziec gdzie ten zaworek sie znajduje :gwizdanie:
Opublikowano 6 Grudnia 200916 l spróbuj ja już miałem 2 razy "muła" przez ten zaworek... :gwizdanie: a gdzie wpiąć zwrotny to też się zastanawiałem
Opublikowano 6 Grudnia 200916 l spróbuj ja już miałem 2 razy "muła" przez ten zaworek... :gwizdanie: a gdzie wpiąć zwrotny to też się zastanawiałem ja tam muła w swojej nie mam ale tak się tylko pytam na przyszłość