czajka11 Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 Witam mam do wymiany rozrząd w swojej audi A4 B8 1.8tfsi CDHB 160km, powiedzcie, z której firmy rozrząd jest najlepszy. Na razie słyszałem o Borsehung, INA, SKF oraz Febi, ale nie wiem który lepszy. Możecie też podesłać linki do konkretnych zestawów rozrządu do kupna jak macie sprawdzone. Dodatkowo przy wymianie rozrządu co jeszcze wymienić profilaktycznie, żeby było na dłużej i nie rozbierać po parę razy? Pasek klinowy?
czajka11 Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Opublikowano 7 Maja 2023 14 minut temu, Dev napisał(a): oryginalny Tylko i wyłącznie, nie ma tańszych alternatyw? jaki koszt oryginalnego? co dodatkowo do tego wymienić?
Dev Opublikowano 7 Maja 2023 Opublikowano 7 Maja 2023 masz ASO w Poznaniu to tam zapytaj jakie koszta jak zdejmiesz wszystko to bedzie widac co trzeba wymienic a co nie
simplus Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 W dniu 7.05.2023 o 19:52, czajka11 napisał(a): Tylko i wyłącznie, nie ma tańszych alternatyw? jaki koszt oryginalnego? co dodatkowo do tego wymienić? Nie ma ..... przeczytaj mój wątek i nie kombinuj Bo potem będziesz żałował ... jak JA ? Wymieniasz wszystko jak na rysunku. Koszt około 2600-2800 za części jak na rysunku. Sprawdź luzy na wałku ssącym.
Rekomendowane odpowiedzi