Vagrico Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): To zrypałeś... Mówisz o parametryzacji? Czy innym kroku? Można to jakoś Naprawić?
Vagrico Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Co mogę więc zrobić, skoro nie ma pliku do sterownika z końcówką C?
Voxeti Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @Muskel1 jesteś w stanie pomóc w mojej sprawie?
Muskel1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 23 minuty temu, Vagrico napisał(a): Co mogę więc zrobić, skoro nie ma pliku do sterownika z końcówką C? Jest. Jaki masz nr. kamery? Wrzuć pełny auto-scan wykonany przed flashowaniem.
Muskel1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, Voxeti napisał(a): @Muskel1 jesteś w stanie pomóc w mojej sprawie? Pewnie byłbym ale mam zasadę nie pomagać osobom, które wrzuciłem na listę ignorowanych. Bez powodu tam nie wylądowałeś 1
Vagrico Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jest. Jaki masz nr. kamery? Wrzuć pełny auto-scan wykonany przed flashowaniem. Faktycznie jest, musiałem to wcześniej przeoczyć. Skoczę zrobić parametryzację ponownie i dam znać czy pomogło, dzięki za szybką odpowiedź @Muskel1
Vagrico Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Po zrobieniu prawidłowej parametryzacji zaczęło działać, po raz kolejny dziękuję za pomoc😁 1
Voxeti Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Pewnie byłbym ale mam zasadę nie pomagać osobom, które wrzuciłem na listę ignorowanych. Bez powodu tam nie wylądowałeś 😲 w szoku jestem, nie wiem z jakiego powodu. Nie kojarzę żebyśmy mieli jakiś zatarg czy cokolwiek, może przypadek?
Rekomendowane odpowiedzi