Vagrico Opublikowano wczoraj o 14:03 Opublikowano wczoraj o 14:03 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): To zrypałeś... Mówisz o parametryzacji? Czy innym kroku? Można to jakoś Naprawić?
Vagrico Opublikowano wczoraj o 14:08 Opublikowano wczoraj o 14:08 Co mogę więc zrobić, skoro nie ma pliku do sterownika z końcówką C?
Voxeti Opublikowano wczoraj o 14:30 Opublikowano wczoraj o 14:30 @Muskel1 jesteś w stanie pomóc w mojej sprawie?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 14:34 Opublikowano wczoraj o 14:34 23 minuty temu, Vagrico napisał(a): Co mogę więc zrobić, skoro nie ma pliku do sterownika z końcówką C? Jest. Jaki masz nr. kamery? Wrzuć pełny auto-scan wykonany przed flashowaniem.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 14:39 Opublikowano wczoraj o 14:39 6 minut temu, Voxeti napisał(a): @Muskel1 jesteś w stanie pomóc w mojej sprawie? Pewnie byłbym ale mam zasadę nie pomagać osobom, które wrzuciłem na listę ignorowanych. Bez powodu tam nie wylądowałeś 1
Vagrico Opublikowano wczoraj o 15:04 Opublikowano wczoraj o 15:04 29 minut temu, Muskel1 napisał(a): Jest. Jaki masz nr. kamery? Wrzuć pełny auto-scan wykonany przed flashowaniem. Faktycznie jest, musiałem to wcześniej przeoczyć. Skoczę zrobić parametryzację ponownie i dam znać czy pomogło, dzięki za szybką odpowiedź @Muskel1
Vagrico Opublikowano wczoraj o 16:10 Opublikowano wczoraj o 16:10 Po zrobieniu prawidłowej parametryzacji zaczęło działać, po raz kolejny dziękuję za pomoc😁 1
Voxeti Opublikowano wczoraj o 17:15 Opublikowano wczoraj o 17:15 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Pewnie byłbym ale mam zasadę nie pomagać osobom, które wrzuciłem na listę ignorowanych. Bez powodu tam nie wylądowałeś 😲 w szoku jestem, nie wiem z jakiego powodu. Nie kojarzę żebyśmy mieli jakiś zatarg czy cokolwiek, może przypadek?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 17 godzin temu, Voxeti napisał(a): może przypadek? Uwierz mi, nikogo nie wrzucam tam przypadkowo (bez powodu). Nie powiem co było, bo nie pamiętam, a jestem na forum od maja 2008 r. z ponad 23 tyś. odpowiedzi w tym czasie, także nie będę wszystkich przeglądał, aby przytoczyć co było. Po to właśnie jest ta lista. Nie muszę pamiętać i po wrzuceniu na listę zamykam rozdział Edytowane 8 godzin temu przez Muskel1
Voxeti Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 19 minut temu, Muskel1 napisał(a): Uwierz mi, nikogo nie wrzucam tam przypadkowo (bez powodu). Nie powiem co było, bo nie pamiętam, a jestem na forum od maja 2008 r. z ponad 23 tyś. odpowiedzi w tym czasie, także nie będę wszystkich przeglądał, aby przytoczyć co było. Po to właśnie jest ta lista. Nie muszę pamiętać i po wrzuceniu na listę zamykam rozdział Rozumiem, szanuje lecz za cholerę nie kojarzę żebym z kimkolwiek w ogóle miał jakąkolwiek sprzeczkę na tym forum dlatego jestem bardzo zdziwiony że wylądowałem na Twojej liście. Pozostaje mi jedynie przeprosić i podać rękę na zgodę, może zrobisz dla mnie wyjątek. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi