VietnamA4 Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Witam, mam prośbę do forumowiczów o wsparcie techniczne może ktoś niedawno wymieniał normalny magiel na ten z servo ? (przeglądałem manuala BARTA), szukałem w necie tego który był podany 8E1 422 053 G/GX - i nie za bardzo egzystuje...czy jest może to co trzeba pod innymi numerami np... ? Nie jestem specem a nie chciał bym zakupić złego...bardzo proszę o pomoc, mile widziane jakieś linki do aktualnych aukcji np. dzięki i pozdrawiam !
VietnamA4 Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Opublikowano 26 Lipca 2023 widzę że nic się tu nie urodzi, poproszę admina o usunięcie tego tematu. pozdrawiam
Langista Opublikowano 26 Lipca 2023 Opublikowano 26 Lipca 2023 Nie ma już, musisz szukać z exeo używek bo o nowych możesz zapomnieć.
wojtasB6avant Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 są różne numery magli... musisz szukać używek z servotronicem każdy z b6 b7 bedzie pasował, osobiście kupiłem u lokalnego handlarza czesciami magiel z a4b7 2.5tdi z servo i jestem zadowolony, chociaż 700zl za uzywke to sporo, ale po numerach sprawdzałem to tak chodzą na allegro/olx. Dorzucił mi jeszcze w cenie przekaźnik 640 z gniazdem i wtyczki z zaworu servo, reszte porzeźbiłem sobie sam i nie wyobrazam sobie teraz smigać bez servo
Langista Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Jak za tą cenę dostałeś razem z przekaźnikiem to się ciesz.
wojtasB6avant Opublikowano 30 Listopada 2023 Opublikowano 30 Listopada 2023 Cieszę się dobry deal zrobilem
Rekomendowane odpowiedzi