jacekx Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Witam. Uruchomił się czujnik ochrony pieszych w czasie kolizji. Maska z tyłu poszła do góry ( wystrzeliły naboje ). Moje pytanie brzmi: czy wystarczy wymienić naboje przy zawiasach maski, czy również należy wymienić wężyk z czujnikami który jest w absorberze pod przednim zderzakiem. Nie chciałbym 2 x ściągać zderzaka.
Muskel1 Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Wszystko zależy od tego w jakim stopniu elementy zostały zdeformowane/zniszczone. Tu w punkcie 1 wyszczególnione masz w jakich przypadkach i co należy wymienić. Fußgängerschutz.pdf
Rozwiązanie jacekx Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Rozwiązanie Opublikowano 30 Lipca 2023 Wszystko całe, czyli może zostać. Dziękuję, pozdrawiam.
Daniello232 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Witam, U mnie wali takimi błędami, z tego co widziałem na YouTubie to niezbędna jest wymiana tych nabojow co podbijają maskę, może ktoś potwierdzić? Nie chce tego kupelowac w ciemno bo trochę kosztuje.
Daniello232 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Było uderzenie w prawy przod, wymieniony zderzak, blotnik, lampa. I swieci mi poduszki i znajduje te błędy. Został mi jeszcze jeden temat ze prawe kolo jest lekko cofnięte (na geometri gość mówił że 4mm) i pewnie muszę wybrać sie do kogos od zawieszenie, tylko jak znaleźć co jest nie tak...
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Jeżeli ładunki podnoszenia maski odpaliło, to musisz je wymienić.
Rekomendowane odpowiedzi