F4llen Posted August 20, 2023 Posted August 20, 2023 Mam od wczoraj problem z autem, mianowicie po odpaleniu coraz częściej wywala mi błędy ESP ABS Po czym gaśnie w przeciągu chwili, dzieje się też tak podczas jazdy, tylko można wcześniej przewidzieć co dzieje się z autkiem, bo rozbujać ją do 2tys obrotów jest prawie niemożliwe po ponownym włączeniu auto jedzie jak gdyby nigdy nic się nie stało. Dodatkowo, jest żeby było ciekawiej, coś się stało z czujnikiem, tak myślę, cofania, bo po wypięciu autko śmiga, jak go wepnę, to po wbiciu wstecznego biegu auto natychmiastowo gaśnie, kontrolki radio itd też, jak wybije wsteczny i dam na luz, auto wraca do normy
F4llen Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 Podpiąłem do auta ELM, nie wykazał żadnych błędów 😅
Muskel1 Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 51 minut temu, F4llen napisał(a): Podpiąłem do auta ELM, nie wykazał żadnych błędów 😅 To nie nadaje się do diagnozowania.
F4llen Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 Problem zdiagnozowany i naprawiony, problemem był przewód podciśnienia przy serwo, miał sporą dziurkę, a dziś rano jak jechałem pękł, wymieniłem i auto działa jak należy, dzięki,
Lukasz_mk2 Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 16 godzin temu, F4llen napisał(a): Problem zdiagnozowany i naprawiony, problemem był przewód podciśnienia przy serwo, miał sporą dziurkę, a dziś rano jak jechałem pękł, wymieniłem i auto działa jak należy, dzięki, Kontrolki ESP i ABS mają się nijak do przewodu podciśnienia
F4llen Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 A jednak, po wymianie przewodu auto zaczęło od razu odpalać normalnie zniknęły błędy i nie mam zarzutów do pracy
F4llen Posted September 4, 2023 Author Posted September 4, 2023 Byłem też u zaprzyjaźnionego mechanika podpięliśmy kompa i błędów nie bylo
Recommended Posts