befree Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Witam! mam pytanko, poniewaz szukam w necie i tu na forum ale jakoś nie potrafię dojść do tego, którą wersje posiadam i czy ruszy u mnie ten adapterek: allegro.pl ALLEGRO.PL A4 z 2009 roku, taka wersja:
Tomnik Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) "czy ruszy u mnie ten adapterek: allegro.pl ALLEGRO.PL " Według opisu produktu jest dedykowany jedynie do MMI 3g. W Twoim aucie zainstalowane jest Radio Concert, nie jest to MMI. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Tomnik
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Nie masz MMI. Masz radio Concert.
befree Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Z tego co czytam kazdy ten adapter bluetooth jest pod MMI. To czy jest jakas mozliwosc u mnie podlaczenia telefon przez bluetooth? Mam AMI, ale to co, nie wystarcza?
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jeszcze raz, Ty nie masz MMI tylko radio Concert. Ten adapter nie nadaje się do tego co masz zamontowane w aucie.
befree Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2023 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jeszcze raz, Ty nie masz MMI tylko radio Concert. Ten adapter nie nadaje się do tego co masz zamontowane w aucie. Tak wiem wlasnie to napisalem. Tylko teraz pytanie czy jest jakis inny sposob dolozenia bluetooth doctego mojego radia?
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jest, poszukaj na forum bo było wiele razy opisywane.
Rekomendowane odpowiedzi