Opublikowano 29 Sierpnia 20233 l Witam! mam pytanko, poniewaz szukam w necie i tu na forum ale jakoś nie potrafię dojść do tego, którą wersje posiadam i czy ruszy u mnie ten adapterek: allegro.pl ALLEGRO.PL A4 z 2009 roku, taka wersja:
Opublikowano 29 Sierpnia 20233 l "czy ruszy u mnie ten adapterek: allegro.pl ALLEGRO.PL " Według opisu produktu jest dedykowany jedynie do MMI 3g. W Twoim aucie zainstalowane jest Radio Concert, nie jest to MMI. Edytowane 29 Sierpnia 20233 l przez Tomnik
Opublikowano 29 Sierpnia 20233 l Autor Z tego co czytam kazdy ten adapter bluetooth jest pod MMI. To czy jest jakas mozliwosc u mnie podlaczenia telefon przez bluetooth? Mam AMI, ale to co, nie wystarcza?
Opublikowano 29 Sierpnia 20233 l Jeszcze raz, Ty nie masz MMI tylko radio Concert. Ten adapter nie nadaje się do tego co masz zamontowane w aucie.
Opublikowano 29 Sierpnia 20233 l Autor 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Jeszcze raz, Ty nie masz MMI tylko radio Concert. Ten adapter nie nadaje się do tego co masz zamontowane w aucie. Tak wiem wlasnie to napisalem. Tylko teraz pytanie czy jest jakis inny sposob dolozenia bluetooth doctego mojego radia?