Gość Opublikowano 17 Września 2023 Opublikowano 17 Września 2023 Cześć, jakie doładowanie powinno generować turbo dla 1.8t Auq 180km k03s. 0.5b u mnie pokazuje a wydaje mi się ze powinno być 0.8
Gość Opublikowano 17 Września 2023 Opublikowano 17 Września 2023 Czy może to być pomyłka wgranego softu seryjnego który przykładowo jest z 1.8t ale tej słabszej wersji 150km czy szukać gdzieś winnego pod maską samochodu? Jak vagcom można sprawdzić zadane i przyjęte doładowanie? Jeśli było pytanie na forum przepraszam
Dev Opublikowano 17 Września 2023 Opublikowano 17 Września 2023 na poczatek N75, szczelnosc i DVka do sprawdzenia
Gość Opublikowano 18 Września 2023 Opublikowano 18 Września 2023 12 godzin temu, Dev napisał(a): na poczatek N75, szczelnosc i DVka do sprawdzenia Czy mógł bym przed tym sprawdzić zadane i przyjęte doładowanie? Coś mi się wydaje ze tuner po prostu pomylił plik serii i wrzucił z słabszego 1.8t. Każdy popełnia pomyłki 😇 silnik grupa 115 odpowiada za doładowanie? Do samochodu i programu vagcom będę się dobierać dopiero wieczorem
Rekomendowane odpowiedzi