Lmaxer Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 Witam mam problem w swoim audi a4b6. Awaria polega na tym że przy wyłączonym silniku, wyjętych kluczykach, manetki na pozycję zero. Światła postojowe z przodu i z tyłu nadal się świecą. Jednocześnie liczniki są cały czas podświetlone i pali się cały czas kontrolka tych świateł. Przy otwartych drzwiach bez kluczyka, piszczy system ze palą się światła. Proszę o pomoc bo nie mam pojęcia co to może być. Zawartość dodana 21 minuty później Zrobiłem błąd w tytule. Jest to audi A4 B6 z 2003r
Muskel1 Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Podłącz pod kompa i wykonaj pełny auto-scan. Edytowane 23 Października 2023 przez Muskel1
Lmaxer Opublikowano 23 Października 2023 Autor Opublikowano 23 Października 2023 I stało się to prawdopodobnie po przejechaniu przez dużą kałuże.
P.Wiśnia Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 Wyciągnij i odłącz włącznik świateł i sprawdź czy problem zniknie.
Rekomendowane odpowiedzi