dzwiedz31 Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 Panowie wymieniłem sensor deszczu w lusterku wstecznym i dalej jest problem. A mianowicie, nie zapalają się światła mijania gdy jest przełącznik na Auto. Otwieram auto gdy jest ciemno nie zapalają się halogeny. Włączam wycieraczki na pierwszy zakres, wtedy one chodzą na najszybszym zakresie. Liczę na waszą pomoc, Pozdrawiam.
dzwiedz31 Opublikowano 25 Października 2023 Autor Opublikowano 25 Października 2023 Bo zaczęło się dziać to o czym napisałem. Myślałem że wymiana pomoże.
dzwiedz31 Opublikowano 25 Października 2023 Autor Opublikowano 25 Października 2023 pod kompem pokazuje brak komunikacji z czujnikiem.
waltz Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 A czujnik nowy na pewno dobry ? Pozostaje Ci posprawdzać kabelki
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 W dniu 25.10.2023 o 10:34, dzwiedz31 napisał(a): pod kompem pokazuje brak komunikacji z czujnikiem. Auto-Scan? Nie pytałem co pokazuje.
Rekomendowane odpowiedzi