Chris87 Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Witam oto moje A4 ala S4 🤣 Stronic z łopatkami. Sportowe zawieszenie Felgi 19” opony 245/35 skórzane podgrzewane fotele. Ścięta kierownica. Tzw Flat bottomed czujniki przód i tył Audi pre-sens Drive Assistant Keyless entry Tech pack: MMI plus, ładowarka, virtual cockpit, Phone box, Apple Car Play. Comfort & Sound pack: Bang & Olufsen, kamera cofania, acoustic windscreen, automatyczne światła oraz wycieraczki Nie ma składanych lusterek 🤣 🤦🏻 Audi nie ma ich w standardzie. Marzyłem o S4 ale po wypadku za ubezpieczenie chcieli ponad 3k £ wiec zdecydowałem się na A4. Mam zamiar zmienić grill na RS4 i lekki tuning, nie wiem od czego zacząć i gdzie w UK. Zbiera się dobrze ale może jeszcze lepiej Wszelkie rekomendacje i porady mile widziane. Edytowane 27 Października 2023 przez Chris87
Chris87 Opublikowano 27 Października 2023 Autor Opublikowano 27 Października 2023 Prawie jak S4, prawie robi wielką różnice @Michu1996 2.0 TFSI idzie do 370KM podciągnąć mocne silniki 😁
D4NTE Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 Gratki zakupu, co prawda koło eSki to ona może stała ale wygląda fajnie no i baza do rezania dobra. Jak dla mnie kiera nie po tej str 😆 Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności życzę💪 PS. Wrzuć foty wnętrza no i rozbuduj opis z danymi auta bo niewiele wysiłku włożone w opis i nie ma co czytać ✌️
tobias Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 te owieki to jakis pakiet plus black? 🤣 1
Chris87 Opublikowano 27 Października 2023 Autor Opublikowano 27 Października 2023 4 hours ago, tobias said: te owieki to jakis pakiet plus black? 🤣 Były już 😅
dekiel 13 Opublikowano 27 Października 2023 Opublikowano 27 Października 2023 Klawy kolor. Owiewki out no i gleba potrzebna od zaraz. Na tylnej klapie zostawiłbym tylko emblemat audi. Pomyśl nad wiekszymi końcówkami wydechu , najlepiej czarnymi ok 100mm jak wejda. 1
Rekomendowane odpowiedzi