Opublikowano 6 Listopada 20232 l Witam! Ostatnio kupiłem Audi A4 B6. Mam w aucie fabryczne radio (te duże 2 din) i nagłośnienie BOSE, ale chciałem wsadzić jeszcze tubę i wzmacniacz i zamontować głośniki na tylnej półce, tylko że nie chciałbym zmieniać radia... Więc pytam czy można podłączyć to wszystko pod fabryczne radio? Z góry dziękuję!
Opublikowano 6 Listopada 20232 l Na pewno masz BOSE czy tylko same maskownice? Przy systemie ori BOSE głośników jest wystarczająco - jeszcze w sedanie. Podłączyć pod ori radio można. +12V bierzesz z akumulatora, masa gdzieś bliżej wzmacniacza, który zapewne ulokujesz w bagażniku. Sygnały i REMOTE bierzesz z wzmacniacza, który jest na tylnym prawym nadkolu. Pamiętaj by sygnał wziąć przed wzmacniaczem a nie po.
Opublikowano 6 Listopada 20232 l Autor No raczej mam BOSE bo na wszystkich głośnikach w drzwiach mam napisy BOSE w dodatku włączając radio wyświetla się napis BOSE...
Opublikowano 7 Listopada 20232 l 14 godzin temu, Radziekx napisał(a): Więc pytam czy można podłączyć to wszystko pod fabryczne radio? Pod tubę musisz dołożyć wzmacniacz. Edytowane 7 Listopada 20232 l przez Muskel1