Muskel1 Opublikowano Wtorek o 20:22 Opublikowano Wtorek o 20:22 Ok. Jak pojedziesz na umówiony termin niech wykona jajpierw pełny auto-scan i go zapisze. Dopiero jak będą błędy sprawdzenie jakie i kasowanie wszystkich. Następnie uruchomienie silnika, krótka jazda próbna i ponownie pełny auto-scan i zapisanie go. Wszystko po to aby sprawdzić, które powrócą.
sopel1916 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu hej Muskel, te dwie osoby do których pisałem nie odzywaja sie:( napisalem do tego goscia co polecales, jak mozesz odezwij sie tez do niego na PW ze do niego pisalem i chcialbym np w poniedzialek lub wtorek podjechac sprawdzic auto
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) Ok, napiszę mu tam na forum. Jakie imię podałeś? Dostałem odpowiedź, niestety dopiero za 14 dni jest w Erfurt i wtedy chętnie. Edytowane 9 godzin temu przez Muskel1
sopel1916 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 10 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Ok, napiszę mu tam na forum. Jakie imię podałeś? Dostałem odpowiedź, niestety dopiero za 14 dni jest w Erfurt i wtedy chętnie. Michal dzieki
sopel1916 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) ok skontaktowalem sie z nim ale 2 tyg go nie ma Dzis zauwazylem jadac autem ze na postoju samochodu dmuchalo cieple ale nie gorace powietrze, jadac chwile znowu powietrze sie ochladza, najbardziej cieple jest na opcji SYNC (chociazc nie wiem co to oznacza) jak ustawione na 3zone robi sie chlodniejsz, na tyl wieje caly czas zimne Edytowane 4 godziny temu przez sopel1916
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Sync to synchronizacja wszystkich 3 stref do jednej temperatury ustawionej po stronie kierowcy.
Rekomendowane odpowiedzi