Buba Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Powiedzcie mi ktore kabelki polaczyc zeby zaczął działać. Kumpel chce wyrzucic wiec stwierdzilem ze skorzystam z okazji. Chce go sprawdzic przy okazji z manometrem bo nie wiem jakiej to firmy jest i na ile jest miarodajny URL=http://www.fotosik.pl][/url]
nex Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 W dziale warsztat "zrob to sam" masz opisane jak podpiąc manometr.
Buba Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 Chodzi mi o te kolorowe kabelki w tym wskazniku. ktory do ktorego? mam wrazenie ze czegos tu brakuje. polaczylem czarny z czarnym do minusa, czerwony z czerwonym do plusa i tylko sie zaswiecil. Pozostaje jeszcze jeden niebieski i dwa biale. Wiem jak manometr wpiac w uklad
Gość BIKER Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Któryś z tych pozostałych powinien być do ściemniania podświetlenia.
kepasa Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 z podświetleniem się włączasz pod włącznik świateł i będzie się ściemniał razem z całością... dalej ci nie powiem bo ja nie mam elektrycznego
jarucki Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 hmmmm logicznie i łopatologicznie Wskaźnik: czerwony - + czarny - - biały - do czujnika ciśnienia niebieski - jak go podłączysz pod + to wskaźnik powinien lekko przygasnąć Czujnik: czerwony - + czarny - - biały - do wskaźnika -- połączyć z białym Co złego to nie ja :D:D:D
Buba Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Opublikowano 7 Maja 2009 tak tez zrobilem i zero reakcji. chcialem sie tylko upewnic czy aby napewno dobrze to zrobilem. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi