Acosta Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Witam miłośników audi a4 Na wstępie dodam że jestem totalnym laikiem w tym temacie. I chce kupić nowe alufelgi. Moje zostały zniszczone pod czas wypadku. I Chciałbym podpytać czy będą pasowały oraz czy opony rozmiarowo też. Więc posiadałem: Dane : Roztaw śrub: 5 x 112 Srednica: 18" Szerokość" 8" Osadzenie ET 47 Otwór centralny 66,6 Opony: 245/40 I Chce zmienić na: Dane : Rozstaw śrub: 5x112 Średnica: 18″ Szerokość: 7,5″ Odsadzenie ET: 45 Otwór centralny: 76,1 Opony: 245/40 Link do alufelg tych nowych: Felgi aluminiowe Ronal R62 Trend Red 7,50x18 5x112,00 ET45,00 » Oponeo WWW.OPONEO.PL Zobacz Alufelgi Ronal R62 Trend Red 7,50x18 5x112,00 ET45,00 w Oponeo. Gwarantujemy bezpieczne zakupy oraz darmową dostawę. Sprawdź naszą ofertę! Poproszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego przez Acosta
przem8 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego 13 godzin temu, Acosta napisał(a): Chce zmienić na: Dane : Rozstaw śrub: 5x112 Średnica: 18″ Szerokość: 7,5″ Odsadzenie ET: 45 Otwór centralny: 76,1 Musisz dokupić pierścienie centrujące, bo masz za duży otwór w tej feldze. A tak poza tym troche wies tanczy i śpiewa ta felga ale o gustach się nie dyskutuje.
krzychuG Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Gustu nie komętuje, ale jak kupisz orginały na odpowiednie osadzenie to nie będzie problemów.Wszystkie uszkodziłeś? Audi felgi idzie na sztuki dokupić. Edytowane 27 Lutego przez krzychuG
Rekomendowane odpowiedzi