Opublikowano 2 Marca 20242 l Witam jestem nowy. Posiadam audi q5 2021 benzyna usa. Mam problem nie dziala multimedialna kierownica i wszystkie manetki. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystko jest ok. Nie wiem czy jest jakiś moduł od tego. Jezeli tak to gdzie on się znajduję.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Autor Wszystko sprawdziłem . Myslalem ze tasma ale jest chyba dobra bo klakson działa. Może ma ktoś jeszcze jakiś pomysł.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Autor Tak. Poduszki są już założone nowe. Czy jest gdzieś jakiś przekaznik od kierownicy i manetek
Opublikowano 3 Marca 20242 l W dniu 3.03.2024 o 18:34, Nowczek napisał(a): Czy jest gdzieś jakiś przekaznik od kierownicy i manetek Nie ma, to nie Polonez Wystrzał poduchy mógł uszkodzić sterownik 16. Poza tym bez kompletnego auto-scanu możemy sobie gdybać co jest przyczyną.
Opublikowano 3 Marca 20242 l Autor Przelacznik zespolony wymieniony o tych zamych numerach i też brak komunikacji
Opublikowano 20 Października 202520 Paź Witam, odgrzewam kotleta ,ale właśnie mam problem w tym samym temacie . Czy udało się rozwiązać problem z kierownicą i manetkami. Proszę o odpowiedz.